Inloggen Social Schools | Registreren

BSO en VSO

De Comeniusschool werkt samen met een groot aantal BSO en VSO organisaties, die aan het begin of einde van de schooldag uw kind naar school brengen of uit school komen halen. Hieronder treft u een overzicht - in willekeurige volgorde!

Druk op het + -icoontje naast de desbetreffende organisatie voor meer informatie.

Bekijk hier de flyer

Onze BSO in de voormalige Choisy-school grenst aan de kinderdagopvang. We zitten in een plezierig, licht en ruim pand waar we jouw kind alle aandacht kunnen geven die het nodig heeft. In onze Oranjerie, een grote, overdekte binnenspeelruimte (met airco), bieden we elke dag leerzame en gezellige activiteiten aan. Alles staat in het teken van ontspanning, uitdaging en ontwikkeling.

We werken op onze BSO met thema’s: Sport en Spel, Creatief, Koken en Techniek. Ruim voor een vakantieperiode overleggen we met de oudere kinderen: welke activiteiten lijken jullie leuk en interessant? Zo maken we een gevarieerd programma dat aansluit bij hun belevingswereld: een groepsspel, proefjes, recepten bedenken en uitvoeren, sporten, schilderen, enzovoorts. Is er behoefte aan extra sportactiviteiten? Dan gaan we naar de gymzaal die op loopafstand ligt.

Bij mooi weer zijn we regelmatig te vinden in het naburige parkje om te picknicken, te voetballen, of we gaan naar het bos om hutten te bouwen, bosspellen te doen en te ravotten. Bij sommige thema's bieden we aansluitend workshops aan. Naast ons activiteitenaanbod is er natuurlijk altijd ruimte voor vrij spel en rustmomenten.

Kijk voor meer informatie op de website van Kindergarden.

BSO Het Kraaienest is niet zomaar een buitenschoolse opvang.

Wij zitten op de mooiste locatie in Kerckebosch (waar we ook na de nieuwbouw in de wijk blijven)

  • Hebben lekker veel binnen- en buitenruimte “in het bos”.
  • Zijn zeker de leukste en gezelligste BSO van Zeist.
  • Mogelijkheid om een heerlijke maaltijd te nuttigen tegen een lage prijs.
  • Bieden veel ruimte voor creatieve activiteiten.
  • Hebben de mogelijkheid om verschillende muzieklessen te volgen tegen een gunstig tarief.
  • Werken met een klein vast team met enthousiaste, gediplomeerde pedagogische medewerkers.
  • Via deze link kunt u een impressie krijgen van wat wij met de kinderen doen: http://youtu.be/jZkSre-BeKM

Wij zijn, als enige, van maandag tot en met vrijdag open tot 19:00 uur. Eén dag opvang kost bij ons, inclusief opvang tijdens vakanties, minder dan 135 euro per maand. Geïnteresseerd? Bel met 06-33105093 of kijk voor extra informatie op www.bsohetkraaienest.nl

Gewoon even binnenlopen om de sfeer te proeven kan natuurlijk ook.

BSO Het Kraaienest Gr. Lodewijklaan 3 3708 DM Zeist

Partou, elke dag iets bijzonders!

Partou biedt kinderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar op zo’n 342 vestigingen in Nederland. Opvang in een veilige, liefdevolle omgeving, waarbij persoonlijke aandacht en plezier voorop staan. Met verrassende activiteiten leren kinderen spelenderwijs de wereld te ontdekken en zich in hun eigen tempo te ontwikkelen. Partou werkt nauw samen met pedagogen, onderwijs, sportaanbieders en culturele organisaties. Bij Partou is elke dag wel iets bijzonders te beleven.

Partou bso’s in Zeist!

Aan de Verlengde Slotlaan 115 zit onze sport-bso, waar we een uitgebreid sport- & spelprogramma aanbieden. Ook huren we vaak externen in die inspirerende workshops geven. Denk daarbij aan atletiek en volleybal. Naast het sport- & spelprogramma is er ook voldoende ruimte voor vrij spelen of heerlijk ontspannen tijdens kinderyoga.

Onze sport-bso is gevestigd tussen de tennisvelden van Shot, waar we gebruik mogen maken van het hele terrein. Naast ons ligt het sportterrein van hockeyclub Schaerweijde. Als het vriest, laat de beheerder van de tennisvereniging een veld onderlopen waarop we vervolgens heerlijk kunnen schaatsen! Daarnaast beschikken wij ook over een eigen (afgesloten) sportveld.

Aan de Verlengde Slotlaan 13 zijn we, met één groep, gevestigd in een ruimte van de Zeister Schoolvereniging. Hier bieden wij een divers activiteitenprogramma met de aandacht op kunst & cultuur aan. Regelmatig nodigen wij, ook op deze locatie, externen uit voor een leuke workshop. Denk daarbij aan musicalles en Boomwhackers. Heerlijk buitenspelen kunnen wij op het schoolplein van de Zeister Schoolvereniging. De kinderen hebben hier beschikking over een ruim schoolplein, een sportveld en verschillende klimmogelijkheden. Ook zitten we met beide locaties vlakbij de Boswerf aan de rand van het Zeisterbos waar we dan ook regelmatig te vinden zijn.

Voor basisschool Comenius verzorgt KMN Kind & Co Buitenschoolse Opvang bij Sport BSO Kanjers, op het terrein van vv Jonathan en bij BSO Minoes/Kids, gehuisvest in basisschool de Koppel.

Een opvangmiddag bij KMN Kind & Co begint met iets te drinken en te eten. Wie wil, kan vertellen over de belevenissen op school. Daarna is het tijd voor ontspanning, iets gezelligs doen of om te gaan sporten.

Buitenschoolse opvang is de vrije tijd van het kind en moet dus vooral leuk zijn. Afhankelijk van de leeftijd en de wensen van de kinderen kunnen ze spelen, sporten, lezen, knutselen en nog veel meer.  Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.kmnkindenco.nl

Een keer komen kijken kan natuurlijk ook, wandel gewoon eens binnen, onze pedagogisch medewerkers laten u graag onze ruimtes zien. Wij zijn geopend op BSO Minoes/Kids op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag en op sport BSO Kanjers op maandag, dinsdag en donderdag na schooltijd tot 18.30 uur. De kinderen voor Sport BSO Kanjers worden uit school gehaald door onze pedagogisch medewerkers waarna ze gezamenlijk naar de BSO lopen. De kinderen voor BSO Minoes/kids worden opgehaald met een taxibusje. 

Kiekeboe Kinderopvang, locatie ’t BisonKasteel en ’t WoudKasteel gelegen aan ’t Padvinderslaantje in Kerckebosch zijn mooie bos BSO’s waar kinderen heerlijk kunnen genieten van de natuur. Houdt uw kind van buitenspelen? BSO BisonKasteel en WoudKasteel zijn bijzondere locaties met het thema natuur. Bij de BSO ligt de nadruk op de natuur en alles wat zij ons te bieden heeft. Contact met de natuur prikkelt alle zintuigen en daagt kinderen uit tot ontdekken en verkennen. De fantasie ontwikkelt zich optimaal. Door het buiten spelen in weer en wind, komt uw kind optimaal in contact met de vier seizoenen. Uw kind leert op de BSO omgaan met factoren waar zij/hij zelf geen invloed op heeft (zoals het weer). Uw kind leert deze positief te interpreteren en te genieten van kleine alledaagse dingen. Kortom al spelend leren de kinderen veel. Binnen is er voldoende gelegenheid om te spelen. Onze kinderen zijn dol op knutselen en het spelen van gezelschapsspellen. Het gebouwtje is van hout midden in het bos, gezellig en knus waar kinderen lekker kunnen relaxen en ravotten.

De kinderen worden altijd door een pedagogisch medewerker uit school gehaald. Dit kan lopend zijn voor de Kerckeboschschool en de Stuifheuvel. Het taxivervoer is gratis, dit doen wij voor de Comeniusschool.

Bent u naar aanleiding van bovenstaande omschrijving geïnteresseerd geworden of wilt u de locaties eens rustig van binnen komen bekijken en eventueel onze pedagogisch medewerkers ontmoeten dan nodigen wij u van harte uit! Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een rondleiding kunt u contact opnemen met de locatievertegenwoordiger Ellen de Goede op telefoonnummer 0611629741 (vanaf 14.30 uur), per mail naar ellen@kiekeboe.info of neem contact op met kantoor 030-6990285.

Kiekeboe Kinderopvang verzorgt voor de Comenius school Buitenschoolse opvang op 2 gezellige lokaties.

Lees hier meer over Kiekeboe!

Vriendjes heeft op de Utrechtseweg 84 in Zeist zes kinderopvang groepen én een BSO. De BSO ruimte is ingericht in Lego stijl en heeft naast twee grote knutseltafels ook een heerlijk zachte bank waar kinderen even de rust kunnen opzoeken. In de tuin kunnen de kinderen gebruik maken van de trampolines, glijbanen, zandbakken en een grasveld. In de schuur is speciaal voor de BSO een werktafel waar naar hartenlust gezaagd, getimmerd en geplakt kan worden.

Voor meer informatie kunnen ouders mailen naar info@vriendjes.nl

Bij BSO Sterrenbos geen schermpjes, computers en TV’s. Maar lekker samen op avontuur en genieten van het buiten zijn! Dit wel vanuit een gezellige plek als basis waar we ook binnen van alles kunnen doen en beleven of uit kunnen rusten als we moe zijn na een lange dag school.

Lees hier meer over BSO Sterrenbos