Laatste nieuws


Hier vindt u het laatste nieuws van onze school

 
Datum
Inhoud
13-08-2019
Start nieuwe schooljaar
Het duurt nog even, maar hierbij zetten wij alvast wat praktische informatie op een rij wat betreft de start van het nieuwe schooljaar!

* De eerste schooldag is maandag 2 september. Wij starten met een gezamenlijke openingsdienst in de kerk van de EBG aan het Zusterplein. Deze start om 9 uur; u hoeft niet eerst naar school. Kinderen zitten tijdens de dienst samen met hun klas bij hun nieuwe leerkracht. Na de dienst loopt u met uw kind(eren) naar school en wacht u op de bel. Als deze is gegaan, mag iedereen naar haar/zijn klas.

* Voor de communicatie vanuit school maar vooral vanuit de klassen is het belangrijk dat u in het ouderportaal van de website juist bent aangemeld. Op de website staat een groot aantal kinderen nog NIET bij de goede groep (dit gaat helaas niet automatisch). Wij willen u vriendelijk verzoeken in te loggen en te controleren of al uw kind(eren) bij de juiste groep staan, en zo niet, dit aan te passen. Als u luizen- of klassenouder bent volgend schooljaar, of uw kind lid is van de schaakclub kunt u dit ook aanvinken bij speciale groepen.
Mocht inloggen NIET lukken, stuur dan een mail naar administratie@comeniusschool.info. 

* Heeft u de SchoolApp al geinstalleerd op uw telefoon? Ook dit jaar houden leerkrachten u mede via deze App op de hoogte van activiteiten op school en in de klas. Instructies en codes staan op de homepage van het beveiligde gedeelte van de website!

* Wij doen ons best om de kalender op de website zo spoedig mogelijk up to date te hebben. Zodra deze erop staat, ontvangt u een pushbericht!

De school is telefonisch bereikbaar vanaf maandag 26 augustus, mail wordt tot die tijd sporadisch gelezen.
Wij wensen u nog fijne vakantieweken toe!

Top


20-07-2019
Afscheid
De laatste schoolweek stond vooral in het teken van afscheid nemen.
Op dinsdagavond speelde groep 8 de musical DE FEESTPLANEET, gevolgd door een bijzonder gezellige borrel op het schoolplein.
Op vrijdagochtend werden onze oudste leerlingen traditioneel uitgezwaaid tijdens de sluitingsdienst in de kerk van de EBG. Nadat alle stamgroepen samen naar het Zusterplein waren gelopen, hebben we samen teruggekeken op het jaar, genoten van muziek van Niels, Daniël en juf Krista en nog 1 laatste keer alle namen genoemd van de groep 8-ers. Daarnaast namen we afscheid van Meester Theo en ook alvast van juf Wilma. Ze liepen samen de kerk uit, uitbundig uitgezwaaid en toegezongen door het team van de Comeniusschool en alle kinderen. Het was een prachtig afscheid en een feestelijke ochtend.

De foto's staan op het beveiligde gedeelte van de website!

         


 
Top